De afgelopen maanden waren zwaar voor iedereen. Als leidinggevende in een zorg- of welzijnsvoorziening bevind je je in een bijzondere positie, de moed erin houden is niet altijd even evident. Ondanks de vaccincatiestrategie blijft de druk op jezelf en je team hoog.

Tijdens dit 9e webinar van DeZorgSamen wordt hierbij stilgestaan. Ze blikken, vanuit het bijzondere oogpunt van leidinggevenden, terug op enkele thema’s die aan bod kwamen tijdens de voorbije webinars: o.a. aanwezig blijven voor je team, hoe blijf je aandacht besteden aan je eigen psychisch welbevinden? Toon je je eigen kwetsbaarheid? Er wordt ook stilgestaan bij wat we meenemen naar de toekomst toe: wat hebben we geleerd als het gaat over het psychisch welbevinden van onszelf en ons team?

Moderator Kris Vanhaeght gaat in gesprek met Margot Cloet (Zorgnet-Icuro), Erik Frank (Universiteit Antwerpen) en Tine Daeseleire (The Human Link).

Het webinar gaat door op 29 mei om 20 uur. Schrijf je nu in via dezorgsamen.be.

Deze gratis webinar is bedoeld voor iedereen die werkt in zorg en welzijn. Zowel als zelfstandige zorgverlener, of je werkt in de eerste lijn, een ziekenhuis, woon – en zorgcentrum, jeugdhulp, gezinsondersteuning, voorziening voor mensen met een beperking, in de thuiszorg of kinderopvang of mantelzorger is.

Categorie: 
Algemeen